THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Minierat e qymyrit

Minierat e qymyrit

Automjetet dhe pajisjet për minierat e qymyrit

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i produkteve dhe automjeteve për industrinë e minierave të qymyrit. Shumë kohë përpara se Johnson Brothers të ndërtonin pajisje për minierat për minatorët e qymyrit, ne po gërmonin thëngjill me bashkë minatorët e qymyrit. Çfarë kredencialesh më të mirë do të duhej një prodhues i pajisjeve të minierave? Me fjalë të tjera, ne kemi qenë atje dhe kemi bërë këtë. Ne e kuptojmë punën e brendshme të pajisjeve të minierave për dore, sepse ne kemi përvojë praktike që disa prodhues mund të kenë. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron një gamë e produkteve dhe mjeteve për të plotësuar nevojat e industrisë së minierave të qymyrit. Johnson Industries prodhon produkte me cilësi të lartë dhe automjetet për sigurinë dhe efikasitetin e industrisë së minierave të qymyrit. Nga makinat detyrë industriale, për sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti në pajisje minierat e qymyrit, produkte, dhe automjeteve. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth pajisjeve të minierave të qymyrit dhe automjeteve nga Johnson Industries.

Automjetet dhe pajisjet për minierat e qymyrit

Automjeti Minierror AC Super Trac

Automjeti Minierror AC Super Trac

AC Minierave Makina
Heavy Duty Diesel hidrostatike

Heavy Duty Diesel hidrostatike

Diesel Minierave Makina
Hydrostatic Diesel

Hydrostatic Diesel

Diesel Minierave Makina
pak Diesel

pak Diesel

Diesel Minierave Makina
Supersteer Diesel Mantrip

Supersteer Diesel Mantrip

Diesel Minierave Makina
Grenzë II - 4-Man Mantrip Kapaciteti

Grenzë II - 4-Man Mantrip Kapaciteti

Diesel Minierave Makina
Diesel Rail Runner

Diesel Rail Runner

Diesel Minierave Makina
Kamionët e fabrikës

Kamionët e fabrikës

Utility Vehicles
Laser Underground shtrirjes

Laser Underground shtrirjes

Laser Underground shtrirjes
elektrike Shasia

elektrike Shasia

elektrike Shasia
Super Low Brez transportues Tail Copë

Super Low Brez transportues Tail Copë

Super Low Brez transportues Tail Copë
Metani Zbulimi Probe

Metani Zbulimi Probe

Metani Zbulimi Probe
JI Wagon

JI Wagon

JI Wagon
Carousel Shembull Collector

Carousel Shembull Collector

SISTEMET marrjen e mostrave
Linear Shembull Collector

Linear Shembull Collector

SISTEMET marrjen e mostrave

Industritë Johnson ofron një sërë automjetesh dhe pajisjesh të dizajnuara dhe të ndërtuara me porosi për të përmbushur nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga veturat industriale, te sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbente në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben për shërbimet komunale, komunën, komunikimin, aeroportin, fabrikën, industrinë, ndërtimin dhe rekreacionin.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur