ВАША ДЕНЕСКА: (606) 639-2029

Производи развиен од страна на рударите за рударите

Johnонсон индустрис произведува сигурна, сигурна и иновативна опрема за рударската индустрија од 1981 година. Комбинирано 85-годишно вистинско искуство во рударството ни овозможува да ги разбереме потребите на операторот на рудникот за јаглен. Ова знаење е составен дел од развојот на целосна линија на подземни транспортери, патентиран систем за земање примерок за јаглен и други производи способни да ги задоволат вашите потреби во индустријата за рударство, комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустриска , изградба, рекреација и многу повеќе.

Научете повеќе за нас

СИСТЕМИ НА ГОЛЕМО ЗЕМЈА

Како и со секоја стока, потрошувачот на јаглен и снабдувачот сакаат да бидат уверени дека примаат и снабдуваат точен квалитет на производот. Уни-Семплер на Johnонсон Индустри е развиен за да добие примероци на јаглен за тестирање од камиони со јаглен, железнички автомобили и бродови на реки или океани. Во зависност од потребата на клиентот, примерокот за јаглен може да се произведе како стационарна единица поставена на пристаниште, подвижна единица, единица поставена на шина или единица поставена на брод / шлеп.

Дознај повеќе

РУДАРСКИ ВОЗИЛА

Џонсон индустрии е доверлив производител и снабдувач на рударството возила. Долго време пред Џонсон Браќа граделе рударска опрема за рудари, бевме копање јаглен со колеги рудари. Што подобар ингеренциите ќе треба производител на рударска опрема?

ОСЛОБОДНИ КАРИЕРА ВОЗИЛА

Johnонсон Индустри е ваш доверлив производител и снабдувач на возила што носат товар. Без разлика дали носите остатоци, материјали или луѓе, квалитетни возила што носат товар од Johnson Industries ќе ја завршат работата. Ние ги разбираме внатрешните работи на возила што носат товар и комунални возила од прва рака затоа што имаме искуство со „рака“ што на некои производители може да им недостасува. Тоа добро зборува за квалитетот на носачот на товар и комуналните возила што ги произведува Johnson Industries и ја објаснува непогодната репутација што ја заработивме со текот на годините.

Подвижни носачи на товарно возило Нови возила

PORTABLE ЕЕС

Способни за снабдување на текот

Вати DC моќност

Преносни системи на моќност на Johnонсон индустрис се специјално дизајнирани за електрични комунални услуги за безбедно обезбедување привремен извор на еднонасочна струја додека се одржува или заменува батеријата на главната станица. Напојувани со батерии од оловна киселина, банките на батериите можат да бидат дизајнирани на кој било засилувач или напон за да ги задоволат специфичните потреби. 

Дознај повеќе

Водечки во индустријата ВОЗИЛА И ОПРЕМА

Производство на сигурни, сигурни и иновативни возила и опрема низ целиот свет. Погледнете подолу како се споредуваме со конкурентни модели. 

бучава

конкурентни модели100%
Џонсон индустрии41%

ефикасност на мотор

конкурентни модели51%
Џонсон индустрии94%

Прилагодување

конкурентни модели44%
Џонсон индустрии100%

задоволство оператор

конкурентни модели72%
Џонсон индустрии100%

Трајност

конкурентни модели61%
Џонсон индустрии99%

перформанси

конкурентни модели76%
Џонсон индустрии100%

Како можеме да им помогне на вашиот бизнис да биде поефикасно и со превоз?

Ние сакаме да ви помогнат со вашиот кориснички подземни или комунални возила. Контакт со нас денес да можеме да видиме како можеме да се создаде совршен возило за вашите потреби.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Johnонсон индустрис обезбедува низа на дизајнирани и изградени вообичаени возила и опрема за да ги задоволи потребите на многу различни индустрии. Од индустриски дежурни автомобили, до системи за земање примероци, Johnонсон Индустри е орган за индустриска опрема и возила. Johnонсон Индустри започна со служење на јагленовата индустрија и сега служи за комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустрија, градежништво и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606) 639-2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено