THIRRJE TODAY: (606) 639-2029

Produktet e zhvilluar nga minatorët për minatorë

Johnson Industries ka prodhuar pajisje të besueshme, të besueshme dhe inovative për industrinë e minierave që nga viti 1981. Një përvojë e kombinuar 85 vjeçare e minierave na lejon të kuptojmë nevojat e operatorit të minierave të qymyrit. Kjo njohuri ka qenë një pjesë integrale e zhvillimit të një linje të plotë të transportuesve të personelit nëntokësor, një sistemi të patentuar auger mostër të qymyrit dhe produkteve të tjera të afta për të përmbushur nevojat tuaja në industritë e minierave, shërbimeve, komuna, komunikimi, aeroporti, fabrika, industriale , ndërtim, rekreacion, dhe më shumë.

Mëso më shumë rreth SHBA

SISTEMET E SHEMBIMIT TË Qymyrgurit

Si me çdo mall, konsumatori dhe furnizuesi i qymyrit dëshirojnë të sigurohen se po marrin dhe furnizojnë cilësinë e duhur të produktit. Johnson Industries 'Uni-Sampler u zhvillua për të marrë mostrat e qymyrit për prova nga kamionët e qymyrit, makinat hekurudhore dhe maunet e lumenjve ose oqeanit. Në varësi të nevojës së klientit, Sampler qymyri mund të prodhohet si një njësi stacionare e montuar në skelë, një njësi e lëvizshme, një njësi e montuar në hekurudhë, ose një njësi e montuar në barkë / maune.

Mëso më shumë

MAKINA MINERARE

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofrues i automjeteve minerare. Shumë kohë para se Johnson Brothers ishin ndërtuar pajisjeve të minierave për minatorë të qymyrit, ne kemi qenë duke gërmuar qymyr me shokët e minatorë të qymyrit. Çfarë kredencialet më të mirë do një prodhues i pajisjeve të minierave duhet?

AUTOMJETET E TRANSPORTIT TË BURDEN

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i automjeteve që mbajnë barrë. Pavarësisht nëse jeni duke transportuar mbeturina, pajisje ose njerëz, automjetet e ngarkesës me cilësi nga Johnson Industries do ta kryejnë punën. Ne e kuptojmë punën e brendshme të automjeteve transportuese të ngarkesave dhe automjeteve të dorës së parë sepse kemi përvojë "të dorës" që disa prodhuesve mund t'u mungojë. Kjo flet mirë për cilësinë e transportuesit të barrës dhe automjeteve të shërbimeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e padënuar që kemi fituar gjatë viteve.

Automjetet Mbartëse të Mbetjes së Tokës Utility Vehicles

Sistem portativ POWER

Të aftë për të furnizuar me mbi

Watts e pushtetit DC

Sistemet Portable Power të Johnson Industries janë të dizajnuara posaçërisht për shërbimet elektrike për të siguruar në mënyrë të sigurt një burim të përkohshëm DC ndërsa bateria e stacionit kryesor mirëmbahet ose zëvendësohet. Mundësuar nga bateri me acid plumbi, bankat e baterive mund të projektohen në çdo orë ampension ose tension për të përmbushur nevojat specifike. 

Mëso më shumë

Industri kryesore AUTOMJETEVE DHE PAJISJET

Prodhim automjeteve dhe pajisjeve të besueshme, të besueshme dhe inovative në të gjithë botën. Shih më poshtë se si krahasohemi me modelet konkurruese. 

zhurmë

Modele konkurruese100%
Johnson Industries41%

Efikasiteti engine

Modele konkurruese51%
Johnson Industries94%

Customization

Modele konkurruese44%
Johnson Industries100%

operator Kënaqshmëria

Modele konkurruese72%
Johnson Industries100%

Qëndrueshmëri

Modele konkurruese61%
Johnson Industries99%

Performance

Modele konkurruese76%
Johnson Industries100%

SI MUND NE ndihmojë biznesin tuaj të jetë më efikas me transport?

Ne duam të ju ndihmojë me automjetin tuaj customized nëntokësore ose të shërbimeve. Kontaktoni me ne sot kështu që ne mund të shohim se si ne mund të krijojë makina e përkryer për nevojat tuaja.

NA KONTAKTONI

Industritë Johnson ofron një sërë automjetesh dhe pajisjesh të dizajnuara dhe të ndërtuara me porosi për të përmbushur nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga veturat industriale, te sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbente në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben për shërbimet komunale, komunën, komunikimin, aeroportin, fabrikën, industrinë, ndërtimin dhe rekreacionin.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639-2029

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur