THIRRJE TODAY: (606) 639-2029

BUGGY MINERARE

Buggy Minierave

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i makinerive të minierave. Shumë kohë përpara se Johnson Brothers të ndërtonin pajisje për minierat për minatorët e qymyrit, ne po gërmonin thëngjill me bashkë minatorët e qymyrit. Çfarë kredencialesh më të mirë do të duhej një prodhues i pajisjeve të minierave? Me fjalë të tjera, ne "kemi qenë dhe kemi bërë atë". Ne e kuptojmë punën e brendshme të pajisjeve të minierave për dore të parë, sepse ne kemi "duart" përvojë që disa prodhues mund të mungojnë. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron një sërë vegjëesh të minierave për të përmbushur nevojat e industrisë. Johnson Industries prodhon makina të cilësisë së lartë të minierave për sigurinë dhe efikasitetin e minatorëve dhe industrisë minerare. 

Johnson Industries prodhon Electric Buggy Minierave Elektrike, DC Elektrike Minierave Buggy, Diesel Minierave Buggy, hekurudhor Minierave Buggy, Elektrike tunelit Minierave Buggy, dhe lejueshme Buggy Minierave. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth një buggy të minierave të Johnson Industries.

Johnson Industries Minierave Buggies

Industritë Johnson ofron një sërë automjetesh dhe pajisjesh të dizajnuara dhe të ndërtuara me porosi për të përmbushur nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga veturat industriale, te sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbente në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben për shërbimet komunale, komunën, komunikimin, aeroportin, fabrikën, industrinë, ndërtimin dhe rekreacionin.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639-2029

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur